Zo nu en dan vraag je je af, hoe verder? Omdat je baan uit de pas loopt met jezelf of omgekeerd. Een grondige herbezinning op welke route je gaat kiezen is dan wenselijk. Een loopbaanonderzoek geeft zelfinzicht en concrete richtingen aan: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Gratis ontwikkeladvies 

Werkenden en werkzoekenden kunnen bij ons vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen vanuit de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door. Het doel van de regeling is om (niet) werkenden, waaronder flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers, de mogelijkheid te bieden een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. De regeling is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd.

Wat houdt zo’n advies in? 

Iedere loopbaan kent die momenten dat je je afvraagt “Hoe wil ik verder?” Soms vanuit eigen initiatief, soms noodgedwongen. Dan is het zinvol om stil te staan wat je al bereikt hebt en welke competenties je ontwikkeld hebt. Welke rollen kun je goed vervullen en welke competenties horen daarbij? Vervolgens is het zinvol je af te vragen welke persoonlijke kenmerken en competenties je bezit en hoe die tot zijn recht kunnen komen. En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil ik op in de volgende fase van mijn loopbaan? Dan is een loopbaanassessment het aangewezen instrument om het zoekproces naar een nieuwe baan richting te geven. Het assessment verheldert competenties, ontwikkelpunten en affiniteiten. Op basis hiervan adviseren we over ontwikkel- en opleidingstrajecten en functies in de juiste sectoren.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Geen velden gevonden.