Onze visie

Wij geloven dat mensen succesvol zijn wanneer zij doen wat bij hun talenten past. Talent toepassen in
het werk betekent voor ons dat iemand niet alleen competent kan handelen, maar ook energie en voldoening haalt uit het uitvoeren van een activiteit.

Wij richten ons dan ook niet zozeer op het verbeteren van de zwakke kanten van personen, maar juist op het optimaliseren van hun talenten om zo de kans op succes te vergroten en een win-win situatie te creëren. Iedereen heeft een talent dat hij verder kan ontwikkelen. Maar niemand heeft overal talent voor. En dus is het volgens ons een illusie om te denken dat mensen elke willekeurige vaardigheid kunnen ontwikkelen als ze maar hard genoeg hun best doen en vaak genoeg op training gaan.

Door het onderzoeken, ontwikkelen en bieden van innovatieve mogelijkheden om talenten te ontdekken en om deze verder te ontwikkelen tot echte sterktes, ondersteunen wij organisaties nog beter met vraagstukken aangaande de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Onze achtergrond

Ondanks het feit dat een deel van onze professionele achtergrond overeen komt, hebben we zeer uiteenlopende theoretische achtergronden, iets dat in de uitvoering van de assessments een sterk synergetisch effect heeft.

Door het samenbrengen van verschillende expertises benaderen we ieder assessment en ook iedere kandidaat sterk multi-disciplinair. Hierdoor wordt niet alleen de psychologische achter- en ondergrond van de kandidaat getest, maar tevens sterk gekeken naar de organisatorische context van de (mogelijke) functie.